Brakuje jakichś informacji? Poinformuj nas! Wyślij

Znajdź nas

Słownik pojęć i terminów

Zapraszamy Cię do zapoznania się opisami najpopularniejszych pojęć, związanych z technologiami i rozwiązaniami wykorzystanymi w produktach znajdujących się w naszej ofercie.

Jak wyszukiwać pojęcia?


Skorzystaj z poniższej wyszukiwarki lub przeglądaj alfabetyczny spis terminów, następnie kliknij myszką w interesujące Cię hasło.

Wybierz literę alfabetu:

Strefa CoolSelect

Strefa CoolSelect umożliwia wybór optymalnej temperatury do przechowywania mięs i warzyw. Dwa rodzaje ustawień umożliwiają zapewnienie produktom odpowiednich warunków: w przypadku wędlin, udek z kurczaka i filetów z dorsza temperatura 0°C umożliwi zachowanie naturalnego smaku, a 3°C to najlepsza temperatura do zachowania świeżości i kruchości owoców i warzyw.
Czy ta informacja była dla Ciebie przydatna? Dziękujemy za opinię. Wg. Ciebie ta informacja jest przydatna Dziękujemy za przesłanie wiadomości Juz oddałeś głos na tą informację