Moje konto

Wyrażam zgodę na skorzystanie z usługi BlueCash. Oświadczam, że zostałem poinformowany, iż operatorem Systemu płatności BlueCash, za pośrednictwem którego Bank świadczy dla mnie usługę przelewu identyfikacyjnego, jest Blue Media S.A. z siedzibą w Sopocie, która otrzymała zgodę Prezesa NBP z dnia 25.11.2011r. na prowadzenie systemu płatności BlueCash objętego ustawą z dnia 24.08.2001r. o ostateczności rozrachunku w systemach płatności i systemach rozrachunku papierów wartościowych oraz zasadach nadzoru nad tymi systemami.
Dokonany przelew 1 zł
Jeżeli dokonałeś już przelewu 1zł, poczekaj na Weryfikację tożsamości.

Weryfikacja tożsamości może potrwać
do dwóch dni roboczych
Niedokończone potwierdzenie lub błąd
Jeżeli nie dokonałeś przelewu na 1zł lub podczas autoryzacji wystąpił błąd, ponów autoryzację klikając w przycisk poniżej. Pamiętaj, aby z tej opcji skorzystać tylko w wyżej wymienionych przypadkach. W przypadku kiedy dokonałeś potwierdzenia skorzystanie z ponownej autoryzacji rozpocznie proces od nowa i może wydłużyc jego czas.
Przelew potwierdzający tożsamość jest w trakcie weryfikacji Banku. Poczekaj na decyzję. Zostaniesz poinformowany e-mailem oraz zmianą statusu Zamówienia w Twoim Koncie.
Ok
Czy napewno chcesz zmienić formę płatności? Zmiana będzie się wiązała z koniecznością anulowania wniosku kredytowego.
Anulowanie Zamówienia spowoduje anulowanie wniosku kredytowego. Czy chcesz kontynuować?
Umowa zostanie zarchiwizowana w eArchiwum, prowadzonym przez KIR SA, drugiego dnia roboczego od jej podpisania. Poniżej znajdziesz dane dostępowe.
Przyszła odpowiedź na Twoją pierwotną próbę autoryzacji. Odśwież stronę. Czy chcesz mimo to wykonać przelew ponownie?

Twój osobisty doradca w każdej chwili do dyspozycji

połączenie interaktywne

Razem z doradcą będziesz widzieć ten sam ekran serwisu, produkty i informacje o nich.

Zgodnie z regulaminem i polityką prywatności

TAK DBAMY O TWOJE BEZPIECZEŃSTWO
Połączenie jest bezpieczne i szyfrowane.
Więcej informacji o bezpieczeństwie

 
Doradca nie będzie widział Twoich danych, haseł czy informacji o płatnościach.

 
Doradca nie będzie widział innych Twoich otwartych zakładek ani programów