Znajdź nas

Słownik pojęć i terminów

Zapraszamy Cię do zapoznania się opisami najpopularniejszych pojęć, związanych z technologiami i rozwiązaniami wykorzystanymi w produktach znajdujących się w naszej ofercie.

Jak wyszukiwać pojęcia?


Skorzystaj z poniższej wyszukiwarki lub przeglądaj alfabetyczny spis terminów, następnie kliknij myszką w interesujące Cię hasło.

Wybierz literę alfabetu:

Technologia antybakteryjna ABT

Dotyczy:
Lodówki
Dotyczy Towarów marek:
Haier
Zastosowana w lodówce technologia ABT (Anti-Bacterial Technology) pomoże Ci zachować na dłużej smak i wartości odżywcze produktów.

Dzięki wykorzystaniu światła ultrafioletowego oraz TiO2 (tlenek tytanu) technologia ABT eliminuje do 99,9% bakterii. 
 
Dzięki ABT:
- żywność pozostanie dłużej świeża
- ograniczysz ryzyko powstawania brzydkich zapachów
- łatwiej będzie utrzymać czystość we wnętrzu lodówki
 
 
Czy ta informacja była dla Ciebie przydatna? Dziękujemy za opinię. Wg. Ciebie ta informacja jest przydatna Dziękujemy za przesłanie wiadomości Juz oddałeś głos na tą informację