Znajdź nas

Słownik pojęć i terminów

Zapraszamy Cię do zapoznania się opisami najpopularniejszych pojęć, związanych z technologiami i rozwiązaniami wykorzystanymi w produktach znajdujących się w naszej ofercie.

Jak wyszukiwać pojęcia?


Skorzystaj z poniższej wyszukiwarki lub przeglądaj alfabetyczny spis terminów, następnie kliknij myszką w interesujące Cię hasło.

Wybierz literę alfabetu:

Komora świeżości Dry Zone

Dotyczy:
Lodówki
Dotyczy Towarów marek:
Haier
Strefa Dry Zone to idealne miejsce do przechowywania mięsa, ryb i nabiału.

Technologia Fresher Techs® pozwala na utrzymanie w strefie stałej wilgotności poniżej 45%, gwarantując optymalne warunki do przechowywania tego rodzaju produktów.
 
Ze strefą Dry Zone masz pewność, że przechowujesz mięso, ryby czy nabiał w odpowiednich dla nich warunkach. 

 
 
Czy ta informacja była dla Ciebie przydatna? Dziękujemy za opinię. Wg. Ciebie ta informacja jest przydatna Dziękujemy za przesłanie wiadomości Juz oddałeś głos na tą informację