Zapraszamy Cię do zapoznania się opisami najpopularniejszych pojęć, związanych z technologiami i rozwiązaniami wykorzystanymi w produktach znajdujących się w naszej ofercie.
Jak wyszukiwać pojęcia?
Skorzystaj z poniższej wyszukiwarki lub przeglądaj alfabetyczny spis terminów, następnie kliknij myszką w interesujące Cię hasło.
jednoszczelinowy - z jednym tradycyjnym otworem na jedną kromkę lub dłuższym otworem pozwalającym umieścić bagietkę lub kilka kromek pieczywa obok siebie. Należy pamiętać, że toster jednoszczelinowy na dwie kromki zajmie na blacie więcej miejsca niż tradycyjny dwuszczelinowy,
dwuszczelinowy - z dwoma mniejszymi otworami do opiekania po jednej kromce w każdym z nich lub z dwoma długimi otworami mieszczącymi po dwie kromki chleba każdy,
czteroszczelinowy - do jednoczesnego przygotowywania czterech kromek chleba.
Czy ta informacja była dla Ciebie przydatna?Dziękujemy za opinię. Wg. Ciebie ta informacja jest przydatnaDziękujemy za przesłanie wiadomościJuz oddałeś głos na tą informację