Zapraszamy Cię do zapoznania się opisami najpopularniejszych pojęć, związanych z technologiami i rozwiązaniami wykorzystanymi w produktach znajdujących się w naszej ofercie.
Jak wyszukiwać pojęcia?
Skorzystaj z poniższej wyszukiwarki lub przeglądaj alfabetyczny spis terminów, następnie kliknij myszką w interesujące Cię hasło.
Dzięki pieczeniu z dodatkiem pary Twoje potrawy będą soczyste wewnątrz i chrupiące z wierzchu.
Wystarczy napełnić wodą wytłoczenie w dnie komory i ustawić funkcję pieczenia z dodatkiem pary.
Dodanie pary do pieczenia sprawia, że:
- potrawy są delikatne z chrupiącą skórką
- możesz piec bez dodatku tłuszczu
- odgrzewane potrawy nie wysuszają się
Czy ta informacja była dla Ciebie przydatna?Dziękujemy za opinię. Wg. Ciebie ta informacja jest przydatnaDziękujemy za przesłanie wiadomościJuz oddałeś głos na tą informację