Brakuje jakichś informacji? Poinformuj nas! Wyślij

Znajdź nas

Słownik pojęć i terminów

Zapraszamy Cię do zapoznania się opisami najpopularniejszych pojęć, związanych z technologiami i rozwiązaniami wykorzystanymi w produktach znajdujących się w naszej ofercie.

Jak wyszukiwać pojęcia?


Skorzystaj z poniższej wyszukiwarki lub przeglądaj alfabetyczny spis terminów, następnie kliknij myszką w interesujące Cię hasło.

Wybierz literę alfabetu:

Komora świeżości

Szuflada, w której można przechowywać wędliny, świeże mięso i ryby w obniżonej temperaturze w stosunku do całej chłodziarki, dzięki czemu dłużej zachowują smak, zapach i wartości odżywcze. Temperatura komory świeżości jest uzależniona od ogólnych ustawień chłodziarki i mieści się w granicach od -1°C do +3°C, a wilgotność wynosi 50–90%.

Czy ta informacja była dla Ciebie przydatna? Dziękujemy za opinię. Wg. Ciebie ta informacja jest przydatna Dziękujemy za przesłanie wiadomości Juz oddałeś głos na tą informację