Brakuje jakichś informacji? Poinformuj nas! Wyślij

Znajdź nas

Słownik pojęć i terminów

Zapraszamy Cię do zapoznania się opisami najpopularniejszych pojęć, związanych z technologiami i rozwiązaniami wykorzystanymi w produktach znajdujących się w naszej ofercie.

Jak wyszukiwać pojęcia?


Skorzystaj z poniższej wyszukiwarki lub przeglądaj alfabetyczny spis terminów, następnie kliknij myszką w interesujące Cię hasło.

Wybierz literę alfabetu:

Pojemnik do gotowania sypkich produktów

Dotyczy:
Parowary

Płytki pojemnik przeznaczony do gotowania sypkich produktów, takich jak ryż lub kasza.

Pojemnik do sypkich produktów nie posiada otworów w dnie, a gorąca para dostaje się do niego od góry. Ryż gotowany na parze jest sypki, nie przywiera do pojemnika i nie przypala się.

Czy ta informacja była dla Ciebie przydatna? Dziękujemy za opinię. Wg. Ciebie ta informacja jest przydatna Dziękujemy za przesłanie wiadomości Juz oddałeś głos na tą informację