G3Ferrari logo

Zostań domowym mistrzem pizzy!

Dokonaj zakupu dowolnego pieca do pizzy marki G3Ferrari objętego promocją, zerejestruj zakup i stań przed szansą zdobycia vouchera na warsztaty kulinarne z Emiliano Castagna!

Zgłoś zakup
Zdjęcie Emiliano Castagna - nagrody

Jak wziąc udział?

Dokonaj zakupu dowolnego

modelu pieca do pizzy G3Ferrari
w terminie od 03.11 do 31.12.2025

Wypełnij formularz

dostępny na stronie akcji dodając dowód zakupu oraz wykonując zadanie konkursowe

Czekaj na wyniki

Jury z udziałem Emiliano wybierze najbardziej inspirujące zgłoszenia.

Zadanie konkursowe:

Wymyśl nazwę swojej Pizzy Marzeń oraz opisz swój oryginalny sposób jej serwowania. Pamiętaj - nie musisz być zawodowym kucharzem, liczy się kreatywność i smak!

Nagrody

Kupując piec do pizzy G3Ferrari zyskujesz autentyczne włoskie doświadczenie w swojej kuchni a także szansę na zdobycie wyjątkowych nagród!

Wystarczy, że zarejestrujesz zakup, wymyślisz nazwę swojej Pizzy Marzeń oraz opiszesz swój oryginalny sposób jej serwowania.

Modele objęte promocją

Dokonaj zakupu i weź udział w Kulinarnym Wyzwaniu Mistrza

piec do pizzy
(24)
377
RATY: 18,85 zł x 20 rat 0%
Najniższa cena: 378,99 zł
Przed obniżką: 419 zł
piec do pizzy
990
RATY: 49,50 zł x 20 rat 0%
Najniższa cena: 995 zł
Przed obniżką: 1 499 zł
piec do pizzy
(2)
885
RATY: 44,25 zł x 20 rat 0%
Najniższa cena: 887 zł
Przed obniżką: 887 zł

Włoska marka z ponad 40-letnią tradycją

Włoska marka z ponad 40-letnią tradycją

Idealna pizza w 2-5 minutt

Włoska marka z ponad 40-letnią tradycją

Chrupiące ciasto jak z profesjonalnej pizzerii

Włoska marka z ponad 40-letnią tradycją

Włoska marka z ponad 40-letnią tradycją

Emiliano zdjęcie

Poznaj Emiliano Castagna

Pasjonat autentycznej kuchni włoskiej.

Założyciel Włoskiej Akademii Kulinarnej, Mediolańczyk z pochodzenia, który od 1995 roku mieszka i pracuje w Warszawie. Swoją kulinarną pasję rozwija od dzieciństwa – gotowania uczył się podglądając babcię Eles, która codziennie przygotowywała świeży, domowy makaron. Od 14. roku życia samodzielnie gotuje, stawiając na jakość i prostotę.

Wyróżnia się kwalifikacjami w degustacji – Ekspert Oliwy Extra Vergine (A.I.R.O), Oficjalny Degustator Parmigiano Reggiano (APR) oraz Włoskich Wędlin (O.N.A.S). W 2023 roku wydał swoją pierwszą książkę kucharską „Mieszu, Mieszu”.

Weź udział i sięgnij po nagrody!

Nie czekaj – kup piec, zgłoś się do konkursu, spotkaj się z Emiliano i poznaj sekret idealnej włoskiej pizzy od samego Mistrza!

WEŹ UDZIAŁ W KONKURSIE