Zostań domowym mistrzem pizzy!
Dokonaj zakupu dowolnego pieca do pizzy marki G3Ferrari objętego promocją, zerejestruj zakup i stań przed szansą zdobycia vouchera na warsztaty kulinarne z Emiliano Castagna!
Zgłoś zakup
Jak wziąc udział?
Dokonaj zakupu dowolnego
modelu pieca do pizzy G3Ferrari w terminie od 03.11 do 31.12.2025
Wypełnij formularz
dostępny na stronie akcji dodając dowód zakupu oraz wykonując zadanie
konkursowe
Czekaj na wyniki
Jury z udziałem Emiliano wybierze najbardziej inspirujące zgłoszenia.
Zadanie konkursowe:
Wymyśl nazwę swojej Pizzy Marzeń oraz opisz swój oryginalny sposób jej serwowania. Pamiętaj - nie musisz być zawodowym kucharzem, liczy się kreatywność i smak!
Zakupu produktów objętych konkursem można dokonać w dniach 10.11.2025r. Termin nadsyłania zgłoszeń do 15.01.2026r. Szczegółowe warunki Konkursu w Regulaminie Organizatora (Comtel Group sp. z o.o.) dostępnym m.in. w sklepach RTV EURO AGD i na euro.com.pl.
Nagrody
Kupując piec do pizzy G3Ferrari zyskujesz autentyczne włoskie doświadczenie w swojej kuchni a także szansę na zdobycie wyjątkowych nagród!
Wystarczy, że zarejestrujesz zakup, wymyślisz nazwę swojej Pizzy Marzeń oraz opiszesz swój oryginalny sposób jej serwowania.
Modele objęte promocją
Dokonaj zakupu i weź udział w Kulinarnym Wyzwaniu Mistrza
Włoska marka z ponad 40-letnią tradycją
Włoska marka z ponad 40-letnią tradycją
Idealna pizza w 2-5 minutt
Włoska marka z ponad 40-letnią tradycją
Chrupiące ciasto jak z profesjonalnej pizzerii
Włoska marka z ponad 40-letnią tradycją
Włoska marka z ponad 40-letnią tradycją
Poznaj Emiliano Castagna
Pasjonat autentycznej kuchni włoskiej.
Założyciel Włoskiej Akademii Kulinarnej, Mediolańczyk z pochodzenia, który od 1995 roku mieszka i pracuje w Warszawie. Swoją kulinarną pasję rozwija od dzieciństwa – gotowania uczył się podglądając babcię Eles, która codziennie przygotowywała świeży, domowy makaron. Od 14. roku życia samodzielnie gotuje, stawiając na jakość i prostotę.
Wyróżnia się kwalifikacjami w degustacji – Ekspert Oliwy Extra Vergine (A.I.R.O), Oficjalny Degustator Parmigiano Reggiano (APR) oraz Włoskich Wędlin (O.N.A.S). W 2023 roku wydał swoją pierwszą książkę kucharską „Mieszu, Mieszu”.
Weź udział i sięgnij po nagrody!
Nie czekaj – kup piec, zgłoś się do konkursu, spotkaj się z Emiliano i poznaj sekret idealnej włoskiej pizzy od samego Mistrza!
WEŹ UDZIAŁ W KONKURSIE