Forma do pieczenia pizzy Confitero LBF008✓ Pieczenie bez przywierania✓ Na średnią pizzę – średnica 33,5 cm✓ Możliwość pieczenia w 230°C<a>Korzyści dla Ciebie</a><a>Co otrzymujesz</a><a>Warto wiedzieć</a>Korzyści dla Ciebie Idealna pizza Uwielbiasz włoską kuchnię i chcesz serwować dania pachnące południowym słońcem również we własnym domu? W takim razie zaopatrz się w formę do pieczenia pizzy La Bonita Confitero. Umożliwi ona upieczenie idealnych włoskich placków, którymi poczęstujesz swoją rodzinę lub odwiedzających Cię gości. Trwała stal węglowa Często robisz pizzę? Wybierz zatem akcesoria do pieczenia, które wytrzymają intensywną eksploatację. Z pewnością jednym z nich jest prezentowana forma wykonana z węglowej stali. Materiał ten sprawia, że La Bonita Confitero to produkt odporny zarówno na uszkodzenia mechaniczne, jak i na działanie bardzo wysokich temperatur. Łatwe zdejmowanie pizzy Wewnętrzna część prezentowanej formy do pizzy została pokryta funkcjonalną powłoką non-stick – to właśnie dzięki niej ciasto nie przywiera do jej dna. W związku z tym od razu po upieczeniu placka możesz go łatwo zsunąć na talerz lub deskę i w tym samym momencie rozpocząć ucztę. Perfekcyjny kształt Pieczenie pizzy na prostokątnej blasze wymaga pracochłonnego formowania ciasta w idealny kształt koła. Dlatego też produkt La Bonita Confitero został przygotowany z myślą o ułatwieniu tego zadania. Na okrągłej formie wystarczy rozciągnąć ciasto i od razu można nakładać na nie ulubione składniki.Co otrzymujesz W zestawie:✓ Forma do pieczenia pizzyWarto wiedzieć Użytkowanie formy do pieczenia <p>La Bonita Confitero to solidnie wykonana forma, która zachowa swoje właściwości przy prawidłowym użytkowaniu. Aby nie uszkodzić nieprzywierającej powłoki, należy unikać ściągania pizzy przy użyciu ostrych przedmiotów. Blaszka jest przeznaczona do mycia ręcznego – nie powinno się wkładać jej do zmywarki. Warto też chronić ją przed gwałtownymi zmianami temperatury. Przed każdym użyciem umyj, osusz i natłuść formę.</p>