Sage BEG800
nr kat. 1166348

<h2>GARNEK ELEKTRYCZNY DO GOTOWANIA NA PARZE/JAJOWAR THE ONE PRECISION POACHER™</h2><h2>Sage BEG800</h2> <p>Sage BEG800 to wyjątkowy produkt, który przesuwa granice domowego gotowania ku sferze profesjonalnej.</p><p>The One Precision Poacher to zarówno precyzyjny jajowar do przyrządzania jajek na rozmaite sposoby, jak i niezastąpiony pomocnik podczas przyrządzania potraw metodą SOUS VIDE (gotowanie próżniowe). a wszystko to w kompaktowym wzornictwie.</p><p>Prawidłowe przygotowanie jajka jest wyzwaniem dla każdego kucharza. w naszym urządzeniu dostępne są programy dla 5 metod precyzyjnego gotowania tego składnika. Każda metoda posiada dalsze ustawienia tekstury gotowanych jajek.</p><p>Urządzenie potrafi ugotować tzw. „jajko w koszulce“. Możesz przygotować do 4 jajek w koszulce jednocześnie. Można także zrobić klasyczną jajecznicę, na którą urządzenie ma dokładnie ustawioną temperaturę tak, aby się nie przypiekła.</p><p>Wielką zaletą urządzenia jest przygotowanie dań metodą Sous Vide, w której można dostosowywać temperaturę co 1°C i przygotowywać potrawy nawet do 12 godzin. v Efektem jest soczyste mięso lub jajko o wspaniałej, kremowej strukturze.</p><p>The One Precision Poacher staje się przepustką do świata profesjonalnego przyrządzania potraw przez najlepszych szefów kuchni.</p><h2>Podstawowe informacje</h2><ul> <li> Wyjątkowe uniwersalne urządzenie do gotowania, nie tylko jajek</li> <li> Gotowanie w wodzie lub na parze</li> <li> Gotowanie metodą sous-vide</li> <li> Wbudowana podstawka do gotowania jajek</li> <li> Sonda termiczna do precyzyjnego ustawienia temperatury</li> <li> Wyświetlacz LCD podświetlany na niebiesko lub żółto</li></ul><h2>Funkcje</h2><ul> <li>Wyświetlacz LCD podświetlany na niebiesko lub żółto (w zależności od gotowości) pokaże wszystkie potrzebne dane</li> <li>5 metod przyrządzania: przyrządzanie na parze, jajko w koszulce/standardowe gotowanie w kąpieli wodnej, jajecznica, Sous Vide i Eggspert</li> <li>4 różne rodzaje tekstury jajek</li> <li>Opóźniony start (czas zakończenia)</li> <li>Sonda termiczna do precyzyjnego ustawienia temperatury</li> <li>Metodę Sous Vide można wykorzystać do różnych produktów, np. do przyrządzania mięs lub steków</li></ul><p>Praktyczny przyrząd do usuwania górnej części skorupki podczas podawania jajka na miękko</p><h2>Akcesoria</h2><ul> <li>1 x sonda termiczna</li> <li>1 x przyrząd do usuwania skorupki</li> <li>Uchwyt na jajka</li></ul><p>Uchwyt do gotowania jajek, mieści do 6 jajek jednocześnie</p><h2>Dane techniczne</h2><ul> <li>Sonda termiczna do precyzyjnego ustawienia temperatury</li> <li>Czas gotowania do 12 godzin</li> <li>Opóźniony start (czas zakończenia)</li> <li>Garnek z powłoką nieprzywierającą o pojemności 2,5 l</li> <li>Pojemnik na 6 jajek lub na 4 x 200 g filet/stek metodą Sous Vide</li> <li>Kolor srebrny</li> <li>Moc: 1000W</li> <li>Wymiary (szer. x gł. x wys.): 25 x 26 x 25 cm</li> <li>Materiał pokrywki: szkło temperowane</li></ul>
Dane techniczne
Informacje podstawowe
Moc: 1000 W
Liczba jaj minimum: 1
Liczba jaj maksimum: 6
Regulacja twardości jaj: tak
Wykonanie: stal nierdzewna
Funkcje dodatkowe
Funkcje dodatkowe: lampka kontrolna, pojemnik na wodę z igłą do nakłuwania
Parametry zewnętrzne
Wymiary opakowania: 30 x 30 x 26,60 cm
Waga z opakowaniem: 4,04 kg
Wyposażenie
Wyposażenie: instrukcja obsługi w języku polskim, karta gwarancyjna
Producent
Nazwa producenta / importera: FAST POLAND Sp. z o.o.
Znak zgodności
Znak zgodności: <div class="conformity-mark"><span class="mark-icon" style="background: url('//f01.esfr.pl/foto/conformity-mark-logos/8691544597.png') no-repeat center center;"></span><span class="mark-tip"></span></div>














