Uszczelki antybakteryjne (funkcja bezpieczeństwa użytkowania lodówki)

Uszczelki antybakteryjne chronią jedzenie przed rozwojem bakterii i pleśni.

Uszczelki w drzwiach lodówki zostały wykonane z gumy z dodatkiem czynnika antybakteryjnego.

Takie uszczelki zapobiegają przenikaniu do wnętrza lodówki grzybów, bakterii czy pleśni, które psują jedzenie i są przyczyną powstawania nieprzyjemnych zapachów. Dodatkowo unikniesz także wniknięcia bakterii i powstawania pleśni na samych uszczelkach. 
 

Dzięki uszczelkom antybakteryjnym:

Ochronisz swoją żywność przed zepsuciem

Unikniesz uciążliwego mycia lub wymiany uszczelek

 
Czy ta informacja była dla Ciebie przydatna? Dziękujemy za opinię. Wg. Ciebie ta informacja jest przydatna Dziękujemy za przesłanie wiadomości Juz oddałeś głos na tą informację