Samsung Zwrot na konto

Kup smartfon z serii Galaxy S20
i otrzymaj 500 zł zwrotu na konto.

*Promocja trwa od 01.06 do 21.06.2020 r. lub do wyczerpania puli przeznaczonej na zwroty. Szczegóły w regulaminie i na zwrot.samsung.pl.

Kup smartfon z serii Galaxy S20 i otrzymaj 500 zł zwrotu na konto
Jak skorzystać z promocji?
Krok 1

Kup Galaxy S20, S20+, S20+ 5G lub S20 Ultra 5G w okresie od 01.06 do 21.06.2020 r.*

Krok 2

Aktywuj swój telefon i uruchom na nim aplikację Samsung Members do 24.06.2020 r. W aplikacji Samsung Members kliknij w banner promocyjny.

Krok 3

Wypełnij poprawnie formularz zgłoszeniowy w terminie od 1.06 do 25.06.2020 r. Załącz dowód zakupu oraz wpisz numer konta bankowego.

Krok 4

Po pozytywnej weryfikacji zgłoszenia, w ciągu 14-17 dni roboczych, pieniądze zostaną przelane na Twoje konto.

*Promocja obowiązuje od 01.06 do 21.06.2020 r. lub do wyczerpania puli przeznaczonej na zwroty. Dotyczy zakupu u wybranych partnerów handlowych. Szczegóły w regulaminie. W razie problemów z udziałem w promocji, skontaktuj się wysyłając wiadomość na adres mailowy: cashbackS20@oexebusiness.com.

Modele objęte promocją

Galaxy S20 Ultra

Galaxy S20 Ultra

Galaxy S20+ niebieski

Galaxy S20+

Galaxy S20 różowy

Galaxy S20

Zyskaj 4 miesiące bezpłatnego dostępu do YouTube Premium

i ciesz się z oglądania offline, braku reklam i słuchania muzyki przy zablokowanym ekranie.

Obowiązują szczegółowe warunki i ograniczenia.

Zyskaj 4 miesiące bezpłatnego dostępu do YouTube Premium
samsung-logo-blue

Kup smartfon z serii Galaxy S20
i otrzymaj 500 zł zwrotu na konto.

*Promocja trwa od 01.06 do 21.06.2020 r. lub do wyczerpania puli przeznaczonej na zwroty. Szczegóły w regulaminie i na zwrot.samsung.pl.

Kup smartfon z serii Galaxy S20 i otrzymaj 500 zł zwrotu na konto

Twój osobisty doradca w każdej chwili do dyspozycji

połączenie interaktywne

Razem z doradcą będziesz widzieć ten sam ekran serwisu, produkty i informacje o nich.

Zgodnie z regulaminem i polityką prywatności

TAK DBAMY O TWOJE BEZPIECZEŃSTWO
Połączenie jest bezpieczne i szyfrowane.
Więcej informacji o bezpieczeństwie

 
Doradca nie będzie widział Twoich danych, haseł czy informacji o płatnościach.

 
Doradca nie będzie widział innych Twoich otwartych zakładek ani programów