samsung-logo-blue

Kup smartfon z serii Galaxy S20 albo Galaxy Tab S6 i odbierz nawet

do 500 zł z bankomatu.

*Promocja obowiązuje od 10.08 do 30.08.2020 r. lub do wyczerpania puli przeznaczonej na zwroty. Promocja dotyczy całej serii Galaxy S20. Szczegóły w regulaminie.

samsung

Jak to działa?

Kup smartfon z serii Galaxy S20 albo tablet Galaxy Tab S6 w dniach 10.08-30.08.2020 r. i aktywuj go z aktywną polską kartą SIM do 02.09.2020 r. Zaloguj się do aplikacji Samsung Members na swoim smartfonie.*

Po 14 dniach od aktywacji telefonu, kliknij w baner, który pojawi się w zakładce "Korzyści" w sekcji "Oferty" w aplikacji Samsung Members.

Po kliknięciu w banner, kliknij w przycisk "Pobierz kupon", który później posłuży Ci za numer transakcji przy wypłacie gotówki. Kody pobrane w dniach od poniedziałku do niedzieli są aktywowane w czwartek kolejnego tygodnia. Potwierdzeniem aktywacji kodu będzie przesłanie numeru PIN na Twój adres e-mail, podany w ramach rejestracji Konta Samsung.

W ciągu 7 następnych dni udaj się z kodem z aplikacji oraz kodem PIN do bankomatu sieci własnej Euronet, obsługującego promocję. Wybierz opcję transakcji bez karty, odnajdź w menu „Promocja Samsung”, po czym wprowadź numer transakcji oraz kod PIN. Odbierz gotówkę. Za zakup smartfonu z serii Galaxy S20 otrzymasz 500 zł zwrotu. Za zakup tabletu Galaxy Tab S6 otrzymasz 400 zł. 


Promocja trwa od 10.08 do 30.08.2020 r. lub do wyczerpania puli przeznaczonej na zwroty. Szczegóły promocji w regulaminie

Modele objęte promocją

samsung-logo-blue

Kup smartfon z serii Galaxy S20 albo Galaxy Tab S6 i odbierz nawet

do 500 zł z bankomatu.

*Promocja obowiązuje od 10.08 do 30.08.2020 r. lub do wyczerpania puli przeznaczonej na zwroty. Promocja dotyczy całej serii Galaxy S20. Szczegóły w regulaminie.

samsung

Twój osobisty doradca w każdej chwili do dyspozycji

połączenie interaktywne

Razem z doradcą będziesz widzieć ten sam ekran serwisu, produkty i informacje o nich.

Zgodnie z regulaminem i polityką prywatności

TAK DBAMY O TWOJE BEZPIECZEŃSTWO
Połączenie jest bezpieczne i szyfrowane.
Więcej informacji o bezpieczeństwie

 
Doradca nie będzie widział Twoich danych, haseł czy informacji o płatnościach.

 
Doradca nie będzie widział innych Twoich otwartych zakładek ani programów